تصمیم تایوان برای دریافت تانک‌‌های آمریکایی در سال ۲۰۲۴-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

تصمیم تایوان برای دریافت تانک‌‌های آمریکایی در سال ۲۰۲۴

رئیس دولت منطقه تایوان گفت که تایپه باید اولین دسته از تانک‌های آبرامز «ام۱» ساخت آمریکا را در سال ۲۰۲۴ دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود هشدارهای مکرر چین درباره روابط رسمی کشورهای خارجی با تایوان و مخالفت با هرگونه فروش تسلیحات به این جزیره، تایپه به‌دنبال دریافت اولین سری از تانک‌های آمریکایی است.

 

«تسای اینگ ون» رئیس دولت منطقه تایوان بامداد چهارشنبه در نشست با موضوع بودجه سال آینده میلادی گفت تایپه باید اولین دسته از تانک‌های آبرامز «ام۱» ساخت آمریکا را در سال ۲۰۲۴ دریافت کند.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، داده های وزارت دفاع تایوان نیز نشان می‌دهد که این جزیره، ۳۸ دستگاه تانک آمریکایی آبرامز در سال آینده میلادی، ۴۲ دستگاه از آنها را در سال ۲۰۲۵ میلادی و ۲۸ دستگاه دیگر را در سال ۲۰۲۶ دریافت خواهد کرد.

 

پیش از این، دولت آمریکا در سال ۲۰۱۹ فروش ۱۰۸ دستگاه تانک آبرامز به تایوان را به قیمت ۲.۲ میلیارد دلار تایید کرد که این خرید بخشی از تلاش‌های دولت تایپه برای تقویت دفاع از سواحل شمالی است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

وزارت خارجه آمریکا اما با بیان اینکه واشنگتن رزمایش‌های نظامی چین اطراف تایوان را به‌دقت زیر نظر دارد، از پکن خواسته بود که تحرکات نظامی با هدف ارعاب این جزیره را متوقف کند./ فارس

ارسال نظر